Jubilejni 30. Božično-novoletni koncert v dveh dneh uspešno pod streho

Konjiške godbenice in godbeniki smo v soboto, 17. 12. in v nedeljo, 18. 12. 2022, v konjiškem Domu kulture pripravili jubilejni 30. Božično-novoletni koncert.

Po dveh koronskih letih smo oba večera ponovno stali pred polno dvorano obiskovalk in obiskovalcev ter si skupaj pričarali čaroben večer, poln lepih občutkov, harmonij, druženja s prijatelji in povezanosti različnih generacij tako na odru, kot pod njim. S programom, ki smo ga pripravili, smo se odpravili na glasbeno popotovanje po nekaterih evropskih deželah, kamor v preteklih dveh letih nismo mogli. Na tem popotovanju sta se nam letos pridružila tudi izjemna vokalista, Sergej Rupreht in Petra Turk Rupreht.

Med obema deloma koncerta smo publiko povabili na prijetno druženje v Veliko galerijo na kozarček pridelan v vinogradih Domačije Kalšek-Podkrajšek iz Žič in sadovnjakih družine Založnik iz Škalc.

Nedeljski koncert je s svojo prisotnostjo počastil tudi župan Občine Slovenske Konjice, gospod Darko Ratajc.

Posebnost letošnjega koncerta je bila tudi izjemna okrasitev odra, za katero so poskrbele članice in člani Turističnega društva Slovenske Konjice, po idejni zasnovi Cveta Štefaniča.

Predsednik godbe, Domen Štefanič je svoj koncertni nagovor, v katerem se je med drugim zahvalil številnim sponzorjem in podpornikom društva, sklenil s simpatično matematiko, ki se je zaključila z besedami: ” ... in če znate računati, računajte na nas tudi v letu 2023!

Nekaj nepozabnih trenutkov 30. Božično-novoletnega koncerta je v svoj objektiv ujel Matej Nareks (FOTO Nareks), zato vas vabimo k ogledu FOTO GALERIJE.

Konjiške godbenice in godbeniki vam želimo: SREČNO NOVO LETO!