Ponosni prejemniki nagrade občine

Na fotografiji od leve proti desni: župan, Darko Ratajc, podjetnik Ivo Križnič, predsednik Območnega društva invalidov Dravinjske doline, mlada inovativna kmetica leta 2019 Katja Temnik, dirigent KD Godba na pihala Slovenske Konjice, Tadej Drobne in predsednik društva, Domen Štefanič.

Na Svečani seji konjiškega Občinskega sveta, ki je potekala 30. junija 2020 v Domu kulture, vendar tokrat za zaprtimi vrati, je naša Godba za večletno uspešno delo prejela NAGRADO OBČINE. Nagrado sta iz rok župana, Darka Ratajca, prevzela predsednik, Domen Štefanič in dirigent, Tadej Drobne.

Medtem, ko je bila seja v polnem razmahu, smo se konjiške godbenice in godbeniki zbrali na zadnji uradni vaji to poletje. Vajo je prvič vodila nova namestnica dirigenta, naša članica, Petra Brglez.

Ob zaključku vaje sta se nam pridružila tudi predsednik in dirigent, ki smo ju, skupaj z Nagrado občine, sprejeli z bučnim aplavzom. Skupaj smo si v našem domu nato pogledali še predstavitveni filmček, ki so ga ob tej priložnosti pripravili na konjiškem Centru za kulturne prireditve Slovenske Konjice, v sodelovanju s Foto Nareks.

Da je bilo veselje še toliko večje in poletno slovo lažje, pa so poskrbeli v Vrtcu Slovenske Konjice, saj so se nam z odličnimi narezki in osvežilnimi napitki zahvalili za nastop na njihovi prireditvi Mini Maturanti. Najlepša hvala.

Iskrene čestitke tudi vsem ostalim prejemnikom občinskih grbov – Ivu Križniču, Društvu invalidov Dravinjske doline in Katji Temnik.

Vsem skupaj želimo lepe in uglašene počitnice!